fbpx
Bjällebäck

Sjötomt i vackert landskap

Köp bostad

Gård med vita knutar och sjötomt i vackert landskap!

Ja det räcker väl med det, vad mer kan man önska sig? Att det dessutom ligger i natursköna Bunn med dess trolska natur och med pittoreska Gränna bara tio minuter bort gör den här gården till ett riktigt drömboende.

Vid den egna bryggan kan man förtöja båten. Att åka båt på Bunn är en riktig upplevelse, här finns stora och små öar, smala passager där träden bildar en grönskande tunnel. Kor på sommarbete står vid kanten och dricker av sjövattnet. Här finns många undanskymda badställen och vackra platser att stanna till på för en picknick.

Det röda boningshuset med de vita knutarna är byggt så sent som 1992, så här finns alla bekvämligheter och moderniteter, men gjutjärnsspisen i köket och kakelugnen i vardagsrummet ger en lantligt ombonad gårdskänsla. Att tända en eld i kakelugnen en kall vinterdag och sitta och titta ut över vinterlandskapet är balsam för själen.

Huset har sex rum varav fyra sovrum så här finns plats för en stor familj, eller många gäster. Stora sällskapsytor gör det till ett hem där det är lätt att umgås och där både familj och vänner får plats. Från vardagsrummet finns utgång till den stora uteplatsen som bjuder på en vacker panorama över sjön och det sagolika landskapet. Har man riktig tur kan man se skogens konung vandra förbi en tidig morgon. Framåt augusti finns möjlighet att fiska sina alldeles egna kräftor och för den som vill jaga finns även jakträtt.

Till gården hör även en stor ladugårdsbyggnad, en isolerad verkstadsdel, en äldre ladugård samt en stor maskinhall. Fastigheten är ca 20 hektar, fördelad till största delen på skog, resterande del är betes/åkermark och inägomark i anslutning till huset.

Vill du se mer?

Visning är 20 maj klockan 13.00

Här hittar du mer info om objektet.  

Last modified: May 16, 2018

Författare:
Redaktionen


Dela: