fbpx
Inred med vårkänsla

Inred ditt hem med vårkänslor

Guider & tips, Inspiration

Släpp in våren i ditt hem – inred med vårkänsla

Vi har väntat och längtat och nu ser det faktiskt ut som den efterlängtade våren äntligen har kommit. Slå upp dörrarna och bjud våren att stiga in i hemmet – inred ditt hem med vårkänsla.

Man kan inte få nog av våren. Ljuset, fågelkvittret och spirande grönska. När det är så fint ute vill man ju ha det lika härligt vårfräscht inne. Fastighetsbyrån samarbetar med duktiga inredningsexperter, och just nu är ett tips att inreda med våriga färger och det behöver vara perfekt matchat, nu ska hemmet nämligen vara operfekt och personligt.

Fem snabba tips på hur du skapar vårkänsla med inredning hemma:

  • Köp hem kvistar och grenar sätt dem i en stor vas och se hur de ljusgröna knopparna slår ut. (Tänk på att du inte får bryta själv från träd i naturen)
  • Ta en koll omkring dig. Har du något som ser lite vintermurrigt ut som kan bytas ut till något i vårens härliga färger? Det behövs inga stora förändringar. Det räcker med nya kuddar i soffan, en härlig filt eller en ny kruka kan göra stor skillnad.
  • In med örtkryddor i köket, det doftar ljuvligt. 
  • Ljusa, vita påslakan får hela sovrummet att andas vår och sommar. 
  • Skapa en mysig känsla på balkongen eller altanen med hjälp av utemattor, kuddar, plädar och ljusslingor. Köp hem mängder av blommor och växter, det finns inget vårigare, eller hur?

Last modified: April 2, 2019

Författare:
HemJKPG


Dela: