fbpx

Nu byggs supermodernt boende på Övre Dunkehalla

I ett av Jönköpings mest attraktiva områden planeras för ett boende utöver det vanliga. I natursköna Dunkehalla ska fem radhus och två studios byggas. En professionell inredare har valt ut de allra finaste materialen och varje hem anpassas efter köparens egna personliga stil. Dessutom är hela hemmet uppkopplat så du kan sätta på kaffebryggaren från sängen och tända lamporna från soffan.

Utgångspunkt för projektet är en miljö- och stilmedveten målgrupp, som lever ett aktivt liv och uppskattar ett vackert och personligt hem.

– När man flyttar in i ett nytt boende är det många saker att ta ställning till, allt från klinkers till köksluckor och diskho säger Catharina Pölder på Fastighetsbyrån. Här har inredaren redan sett till att allt hänger ihop och där varje detalj är genomtänkt.

Åsa Andreasson på Kreativa Kvadrat fick uppdraget att skapa tre olika stilar som passar den tilltänkta målgruppen.

– Jag bokar in ett möte med kunden och tillsammans tittar vi på vad just de tycker om för stil, ofta känner de rätt snabbt vilka material och färgval som känns bäst.

Tre olika inredningsstilar

De tre stilarna kunden har att välja mellan är Skandinavisk som karaktäriseras av naturmaterial, ljusa träslag och jordnära toner, Klassisk som är elegant och sobert med inslag av glas, mässing och marmor och till slut den trendiga Studio som är mer rustik med mörka träslag och en industriell prägel. Samtliga stilar andas personlighet, hållbarhet och livskvalitet.

 

Vill man ha hjälp på vägen med den sista touchen som kuddar, tavlor och textilier hjälper Åsa gärna till även med det.

– Att få skapa ett drömboende att längta hem till och där man satsar på mer exklusiva material är fantastiskt roligt, säger Åsa.

Unikt boende

I dag har många fullt upp med heltidsjobb, småbarn och aktiviteter och att få hjälp med inredningsval för att skapa sitt eget personligt hem blir allt vanligare.

– Det här är ett unikt koncept som ligger i tiden. Vi har sett det under en tid i storstäderna, men efterfrågan ökar också här, säger Catharina Pölder.

Det smarta hemmet

Och så var det ju det här med kaffebryggaren. Jodå, hela hemmet är uppkopplat och det går att tända och släcka lampor, starta tvättmaskinen och låsa upp dörren för barnen från appen i telefonen. Det smarta hemmet ser också till att hålla elförbrukningen på en lägstanivå för att spara såväl miljö som pengar. Systemet är självlärande och känner av hur du använder hemmet och justerar aktiveringen av olika funktioner för att matcha dina rutiner.

Elcykel och laddstolpe

Den moderna familjen tar ansvar för framtiden och strävar efter en hållbar livsstil. Det har man tagit fasta på och parkeringsplatserna är utrustade med laddstolpe för att smidigt kunna ladda elbilen. Och vid inflyttningen står elcykeln redo för miljövänliga turer i det vackra området, ner till stranden eller cityshoppingen.

Snabbfakta:
Antal:
 5 radhus och 2 studios
Storlek: 
116-135 kvm
Antal rum: 
3-5 rok
Pris: 
4 900 000- 6 800 000

Kontakta mäklaren Catharina Pölder på Fastighetsbyrån för frågor.
Telefon: 036-777 93 12
E-post: catharina.polder@fastighetsbyran.se

Last modified: May 8, 2018

Författare:
Redaktionen


Dela: