fbpx

Mäklarna som hjälper dig hitta drömboendet i Mullsjö

När andra centraliserar och flyttar kontoren till större städer tänker Fastighetsbyrån tvärtom och satsar på lokalkontor. I Mullsjö jobbar mäklarna tätt ihop med Tidaholms Sparbank, allt för att ge Mullsjöborna en så komplett service som möjligt.

När man står i begrepp att sälja sin villa eller bostadsrätt är det inte så konstigt att man väljer en mäklare som har kännedom om omgivningarna. Det är just det Fastighetsbyrån har tagit fasta på.

– Just att vi har koll på vart dagis, skolor, affärer och kommunikationer finns är en stor fördel. Det uppskattar både säljare och köpare, säger Evelyn Daniel som är kontorsansvarig på Fastighetsbyråns kontor i Mullsjö. Vi kan också vara snabbt på plats för en extravisning eller släppa in fotografen inför en försäljning.

Sedan tre år tillbaka huserar Fastighetsbyrån och Tidaholms Sparbank i samma lokaler mitt i centrala Mullsjö. Något som visat sig vara ett riktigt lyckokast. Förutom Evelyn, jobbar Mattias Nilsson och Bo Gustafsson på kontoret.

– Att ha mäklaren och banken på samma ställe underlättar för kunden som snabbt kan få hjälp med både värdering och lånelöfte, säger Evelyn. Att vi dessutom sitter så centralt gör att vi blir väldigt tillgängliga, för många är det bara en kort promenad hemifrån till oss.

Tre dagar i veckan, måndagar, onsdagar och torsdagar är Mullsjökontoret bemannat. Då är det bara att kika förbi för att boka en värdering eller kanske höra sig för hur marknaden ser ut. Sedan riksväg 26/47 började byggas om har prisutvecklingen gått upp ordentligt.

– Det är många som letar efter sitt drömhus i Mullsjö och vi hjälper dem gärna hitta det, säger Evelyn.

Vill du hälsa på så välkommen in på Järnvägsgatan 29, Mullsjö.

Last modified: March 27, 2018

Författare:
Redaktionen


Dela: