fbpx
Styling tips

Såhär stylar du inför visning

Äntligen dags för försäljning, men hur gör du egentligen för att få ditt hus eller din lägenhet att se så attraktiv ut som möjligt? Poängen med styling är att få hemmet att se så inbjudande och trivsamt ut att köparen direkt kan se sig själv bo där. Vi har samlat 6 säkra stylingtips för att få ditt hem att bli mer åtråvärt i andras ögon.

 

  1. Ljust och mjukt

Använd mycket textilier, ljusa vita gardiner gör att rummen ser större och luftigare ut. En stor ljus matta gör också att ytan ser större ut i omfång. Kuddar i olika färger och storlekar ger även en känsla av mjukhet och trivsel.

  1. Rensa och ha ordning

Att ha ordning säger sig själv kan de flesta tycka. Dock är det extra viktigt inför en visning att du rensar ut, du vill inte att köparen ska uppleva lägenheten som plottrig eller trång. Ta tiden att rensa och skala ner lägenheten – det är väl värt mödan.

  1. Köket är levande

Ställ fram kryddor, skjut ihop ett par flaskor med olja och häng fram en och annan handduk. Färska örter är alltid en hit. Vi vill att köket ska kännas levande och fräscht.

stylingtips

  1. Växter

Är du en person som vanligtvis har plastblommor? Då är det dags att köpa äkta blommor till visningen! Växter och blommor har en tendens att skapa både liv och fräschhet.

  1. Detaljerna

Tvålflaskor i badrummet, ljust i hallen, växter och snygga handdukar. Detaljerna är viktigare än vad många tror. Har du inte tillgång till allt själv så låna artiklar och prylar från vänner och familj.

  1. Stylinghjälp

Sist men inte minst, har du inte tiden eller orken så är det faktiskt okej att be om hjälp. Det börjar bli mer och mer vanligt att ta professionell hjälp för att styla inför både visning och fotografering.

Last modified: April 4, 2018

Författare:
Redaktionen


Dela: